Siapa nak beli Big Shot secara ansuran?


Salam & Hello Crafters,

Hari ni saya nak buat survey dan memberi peluang kepada crafters diluar sana yang inginkan tool idaman mereka "BIG SHOT MACHINE", dibeli secara ansuran. 

Harga RM555 termasuk postage (Harga Semenanjung). So kalau nak join just placed RM155 sebagai permulaan. Pastu tiap2 bulan byr RM100 smpi habis.. bila dh habis byr br saya akan pos mesin tu.

Survey ni start semalam di FB page SomethingSweet. But, just nak spread the news widely plak kat blogger.
Cara-caranya senang je, 
  • pada sesiapa yg ada FB akaun please like the post.
  • Yang tidak mempunyai FB akaun, just leave your message kat sini.

Kalau ramai yg like saya akan buat. 
Atau sesiapa yg nak sgt2 just email sy atau PM sy kat FB.

11 comments:

Chad Gilbert said...

ada lagi tak mesin potong kain felt ni...jenama big shot eh? saya nak beli cash camne...???saya nak datang ambil sendiri..whatsaap / mesej ke no ni ..01111181585...puan diyana

Nurul Izzah said...

Ad lagi x mesin nie?

Eka Affiqah said...

salam sis ada lagi x?

. said...

Eka Affikah,

ansuran sentiasa dibuka kalau nak order boleh email saya di nordinar.rani@gmail.com

siti najihah said...

saya nak beli satu cash?? camner sya nak byar..??sis xde jual mesin cuttlebug fungsinya sama mcm bigshot

DR - Crafting a day keeps the stress away said...

Salam, Najihah.

Buat masa ni kita dh kehabisan mesin.

SomethingSweet xjual cuttlebug sorry.

nazirah maslan said...

Assalam. Sis big shot ni still available ke?

nazirah maslan said...

Assalam. Sis big shot ni still available ke?

DR - Crafting a day keeps the stress away said...

Nazirah Maslan,
Ansuran big shot kami buka lagi tetapi ada kemungkinan akan dapat lambat walaupun setelah ansuran telah dibayar habis.

kemboja said...

masih jual ke? brp RM klu cash? blh reply email kembojaindah@gmail.com

rogayah othman said...

assalam , masih ada stok ke machine tu?sye berminat nk beli cash , pm sy dkt fb yea chomeylsz chomeylsz,tq

Post a Comment